Succesvol bezwaar maken: wat moet u ondernemen?

Stel, de WOZ-waarde van uw bedrijfspand is te hoog. Als eigenaar zowel als huurder kan dat u veel geld kosten. Door bezwaar te maken tegen de waarde die de gemeente heeft vastgesteld, kunt u proberen uw WOZ-waarde te verlagen. De kans dat uw bezwaar tegen de WOZ-waarde succes heeft, is behoorlijk groot. Afgelopen jaar werd meer dan 80% van de bezwaren die wij tegen de WOZ-waarde indienden toegekend.

Kritische beoordeling WOZ-waarde

Als eigenaar/huurder van een bedrijfspand kunt u heel eenvoudig bezwaar maken tegen de WOZ-waarde. Vul om te beginnen het antwoordformulier en de machtiging in. Wij vragen dan namens u het taxatieverslag bij de gemeente op. Vervolgens laten wij u weten of uw WOZ-waarde klopt. Is de waarde te hoog? Als u dat wilt, laten wij een taxatierapport opstellen en dienen het bezwaar voor u in. Voor die dienstverlening betaalt u in principe niets.

Inloggen op Mijn Bezwaar

Heeft u al een account aangemaakt? Dan kunt u hieronder inloggen om de status van uw bezwaar online te volgen.

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Een samenwerking tussen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij John Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact Pand
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen

Hoendiep 212
9745 ED Groningen
050-8200670