Over ons

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van gecertificeerd WOZ-taxateur en NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij John Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen.

John Schokker staat als NVM-makelaar/taxateur en als WOZ-taxateur ingeschreven in het register VastgoedCert, een kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs. Behalve over de juiste deskundigheid en vakbekwaamheid beschikt hij over ruim 15 jaar ervaring op de lokale vastgoedmarkt. Een belangrijke pre om uw bedrijfspand naar waarde te kunnen schatten.

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Een samenwerking tussen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij John Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact Pand
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen

Hoendiep 212
9745 ED Groningen
050-8200670