WOZ-waarde van uw bedrijfspand te hoog?

Jaarlijks stelt de gemeente de WOZ-waarde van uw bedrijfspand vast. Aan het begin van elk jaar valt dan het aanslagbiljet met de WOZ-beschikking en de gemeentelijke belastingen in de brievenbus. Hoe hoger de WOZ-waarde, hoe hoger de onroerendezaakbelasting (OZB) die u als ondernemer betaalt. Dat geldt niet alleen voor eigenaren, maar ook voor huurders van een bedrijfspand. Ook allerlei andere heffingen en belastingen zijn aan de WOZ-waarde gekoppeld. Verder heeft de WOZ-waarde invloed op de zogeheten afschrijvingsbeperking van bedrijfsgebouwen. Het loont daarom zeker de moeite om goed naar de vastgestelde WOZ-waarde te kijken. Het kan u soms duizenden euro's schelen. Let op: u heeft maar  zes weken de tijd om bezwaar te maken.

Hulp bij WOZ-bezwaar

Vindt u als eigenaar of huurder de vastgestelde WOZ-waarde voor uw bedrijfspand te hoog en wilt u proberen die te verlagen? Wij kunnen u helpen. Als gecertificeerd WOZ-taxateurs kunnen wij namens u bezwaar maken. Het enige dat u hoeft te doen, is de WOZ-waarde beoordeling in te vullen.

Onze dienstverlening is op basis van no cure, no pay. Tot aan de toekenning van het bezwaar is alles kosteloos.

Is uw bezwaar toegekend?
Bij een verlaging van uw WOZ-waarde betaalt u eenmalig 50% exclusief BTW van uw belastingvoordeel inzake de OZB. Stel het behaalde voordeel als eigenaar/gebruiker inzake de OZB is € 240,00, dan betaalt u ons € 120,00 exclusief BTW voor onze dienstverlening. Voorts ontvangen wij van uw gemeente een tegemoetkoming in de proces- en taxatiekosten in verband met het gegrond verklaarde bezwaar.

Samen halen we terug waar ú recht op heeft.

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Een samenwerking tussen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij John Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact Pand
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen

Hoendiep 212
9745 ED Groningen
050-8200670