Bezwaar maken, zo werkt het

  1. vul de WOZ-waardebeoordeling in en klik op beoordeel mijn WOZ-waarde
  2. U ontvangt via uw email een link van ons om uw account te activeren. Door op de link te klikken activeert u uw account. Nadat u uw account hebt geactiveerd zullen wij de  waardescan uitvoeren.
  3. U ontvangt van ons via uw email de uitslag van de waardescan. In het geval wij van mening zijn dat het zinvol is om bezwaar in te dienen, is deze email vergezeld van een opdrachtbevestiging en een machtiging als bijlagen. Is de WOZ-waarde correct dan treft u die bijlagen niet aan.
  4. retourneer de ontvangen opdrachtbevestiging en de machtiging per email en sluit de gemeentelijke beschikking bij.

Wij maken dan namens u bezwaar bij de gemeente en gaan na overleg met u eventueel in (hoger) beroep. Als gezegd: tot aan de toekenning van het bezwaar betaalt u helemaal niets.

WOZ-waardebeoordeling:

Stuur ons een e-mail
Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
Bekijk de instructievideo Bekijk ons in de media
Een samenwerking tussen Steunpunt bevingschade Vlok Consultancy Bezwaar WOZ-waarde
Even voorstellen
johnschokker

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij John Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen...Lees meer >>

Bekijk video
video
Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? In onze instructievideo leggen wij u stapsgewijs uit hoe u het formulier dient in te vullen.
Contact Pand
Bezwaar WOZ-waarde B.V.
postbus 2324
9704 CH Groningen

Hoendiep 212
9745 ED Groningen
050-8200670